På vej mod nye tider

ZUMZAR.DK SKOLE har nu stået helt stille i mere end et år, selvom siden stadig er fint besøgt. Det er især siderne med fysikrapporter om magnetisme og syrer og baser, der tiltrækker nye besøgende, og det er stadig især i eksamensperioderne i maj og juni, hvor siden bliver brugt mest.

Nu har skolerne sommerferie, og derfor er det oplagt at bruge denne tid til at foretage nogle af de ændringer, siden længe har haft brug for. Siden har brug for et nyt design, en ny opbygning og en generel forfriskning/oprydning, så ZUMZAR.DK SKOLE vil de næste par uger være på standby, mens ændringerne er undervejs. Der vil samtidig komme flere noter og rapporter til, mens den oprindelige links-side bliver genoptaget. Efter lang tids inaktivitet er siden endelig på vej mod nye tider.

Leave a Reply