Eksamenstid

Det er eksamenstid for de fleste elever i øjeblikket, og det kan mærkes herinde på ZUMZAR.DK SKOLE. Interesseren for siden er steget markant den sidste tid, og siden modtager flere besøg end nogensinde. Alene de seneste 12 dage siden vi offentliggjorde den nye version herinde, er siden blevet besøgt mere end 1.700 gange. Der kan generelt ses en kvalitetsforøgelse af siden i statistikken, blandt andet da brugerne nu bruger langt mere tid herinde end tidligere – hvilket udgivelsen af noterne er en del af årsagen til.

Dette er meget positiv, og det øger naturligvis mit engagement i arbejdet på siden. Således er ZUMZAR.DK SKOLE blevet forbedret hist og her siden udgivelsen af seneste version. Som annonceret er det nu blevet lettere at rette siden, hvorfor der kan forventes flere ændringer det næste stykke tid. Følgende ændringer er sket siden sidst:

  • Generelle rettelse af noterne
  • Tilføjelse af flere links og billeder på sider
  • Emnet ‘Vandets kredsløb’ er blevet tilføjet under sektionen ‘Emner’
  • Og flere småændringer

Fortsat god eksamenslæsning og held og lykke til selve eksamenerne – forhåbentlig kan denne side hjælpe jer på vej!

Leave a Reply