Ny version – ændringer på siden

Efter længere tids arbejde kan jeg i dag præsentere denne nye version af ZUMZAR.DK SKOLE. Siden har længe været stillestående, men da det nu igen er tid til eksamener, er det også blevet tid til en opgradering af denne side.

Designet er ændret, men siden ligner mere eller mindre stadig sig selv. Den mest markante ændring er, at noterne er lagt ind på siden, hvor de før i tiden har været til download, og nu kan man altså få direkte adgang til dem. Noterne er også blevet opdateret, således at flere noter er blevet tilføjet.

ZUMZAR.DK SKOLE har med denne ændring skiftet “styresystem” til det kendte blogging-system WordPress. Dette vil i fremtiden gøre det lettere at administrere siden, og jeg regner med, at dette vil øge udviklingen af siden.

Jeg ønsker meget at høre fra jer brugere, hvad I synes om denne nye side, så jeg vil råde jer til at kommentere på denne nyhed og give jeres mening til kende.

5 thoughts on “Ny version – ændringer på siden

  1. Jeg vil bare sige at jeg er superglad for den her side. Den har allerede, og vil og blive det i fremtiden, utrolig behjælpelig i min læseferie.

    TAK.

  2. Fantastisk side! Det er en jeg nok vil bruge fremover, og har allerede fundet det jeg søgte efter. Endnu engang super hjemme side altså! :)

  3. Har blot brugt et halvt minut og fundet første fejl.
    Elektroner ved betaminushenfald bevæger sig IKKE med lysets hastighed, Det gør kun lys.

    Så kære brugere; læs flere kilder end denne!!!

Leave a Reply